Netflix Profili Veya Hesabın Tamamı Nasıl Silinir?
Netflix Profili Veya Hesabın Tamamı Nasıl Silinir?

Netflix profilini silmek istiyor musunuz? Bu eğiticide, bir Netflix profilini veya hesabınızın tamamını nasıl sileceğinizi öğreneceksiniz.

Bugün profilinizi nasıl silebileceğinizi veya Netflix hesabınızı askıya alabileceğinizi açıklayacağım. Akış servisine vedalaşma zamanı geldiğine karar vermişseniz, iki seçeneğiniz vardır. Hesabı paylaşırsanız, yalnızca kullandığınız profili silebilirsiniz. Ancak, aynı zamanda tüm hesabı ve tüm profilleri de kilitleyebilirsiniz.

Netflix’in bilgilerinizi on ay boyunca saklayacağının farkında olmalısınız. Bu, kaydolurken kullandığınız e-postayı kullanarak bu süre zarfında hesabınızı istediğiniz zaman yeniden etkinleştirmenize olanak sağlar. Bu, hesabınızı askıya aldığınız için hesabınızı silmek için yeniden etkinleştirme yapmadan on ay harcamanız gerektiği anlamına gelir.

Netflix Profili Nasıl Silinir?

Netflix, profiller oluşturmanıza olanak tanır, böylece her biri kendi önerileri ve geçmişi olan farklı kullanıcılar kullanabilir. Bu profillerden birini silmek istiyorsanız, bunlardan birini seçmek zorunda olduğunuz ana menüye girin. Burada Profilleri Yönet seçeneğine tıklayın.

Bir öncekiyle aynı olan profil yönetimi ekranına gideceksiniz, ancak her profilin görüntüsünde bir kurşun kalem simgesine sahip olacaksınız. Düzenleyebileceğiniz ekrana erişmek için silmek istediğiniz profile tıklayın.

Profil düzenleme ekranına girdikten sonra, izin verilen ad, simge, dil veya sınıflandırma gibi birçok yönünü değiştirebilirsiniz. Ancak silmek isterseniz, Profil Sil düğmesine basın. Bir profili sildikten sonra onu geri alamayacağınızı ve tekrar yapsanız bile, tüm görüntüleme verilerinizi kaybedeceğinizi unutmayın.

Netflix Hesabınızı Nasıl Silebilirsiniz

Netflix hesabınızı silmek için yapmanız gereken ilk şey, hesabınızla oluşturduğunuz profillerden herhangi birini girmektir. Herhangi birinden, hesabı silmek için işleme erişebilirsiniz.

Profilinize eriştikten sonra, göründüğünüz aynı ekranda ve tüm içeriğiniz sağ üst kısımda bulunan profilinizin simgesine tıklayın. Bunu yapmak, profilleri değiştirebileceğiniz veya diğer seçeneklere erişebileceğiniz bir menü görüntüler. Bu menüde, kullanıcı hesabınızı düzenlemek için devam etmek için Hesap seçeneğini tıklayın.

Netflix hesabınızla ilgili her şeyi, kullandığınız plandan e-postaya, telefon numarasına veya ödeme yöntemine göre değiştirebileceğiniz bir ekrana erişeceksiniz. Hesabı silmek için Abonelik ve faturalandırma yazısının hemen altında bulunan Aboneliği iptal et düğmesini tıklayın.

Bunu yaptığınızda, Netflix’in iptalin geçerli olacağı tarihte size bildirdiği bir ekrana gidersiniz ve önümüzdeki on ay boyunca istediğiniz zaman hesabınızı yeniden etkinleştirebileceğiniz konusunda sizi uyarır. İptal işlemini tamamlamak için mavi renkte görünecek olan Tamamla düğmesine basmanız gerekir.

[Toplam:3    Ortalama:3.7/5]

Makalemizi Oylayabilir Ya da Makalemiz Hakkında Yorum Yapabilirsiniz!