AndroidAndroid UygulamalarGenelUygulamalar

WhatsApp Ya da Herhangi Bir Uygulama İçin Otomatik Yanıt

Reklamlar

Tatil için dışarı çıkıyorsun. Veya uzun yıllık bir toplantıya adım atmak üzeresiniz. Ancak, çok hareketli bir iş günü ve e-postalar, WhatsApp veya Gevşek mesajlar ve hatta telefonlarla dolup taşıyorsun. 

WhatsApp Ya da Herhangi Bir Uygulama İçin Otomatik Yanıt

Bununla birlikte, bunların her birinden kaçınmak ve diğerini asmak ve bir cevap beklemek istemiyorsunuzdur. Ne yaparsın? Normalde, bu sorunun cevabı otomatik cevaplar kurar. Ancak, her bir servisi başlatmaktan ve bunları tek tek yapılandırmaktan memnun değilseniz, bu işlem biraz sıkıcı olabilir.

Can not Talk” Nedir?

Can not Talk” adlı bir Android uygulaması işinize yarayacaktır. Bu küçük özgür yarar aslında neredeyse herhangi bir sohbet ya da iletişim uygulaması için otomatik yanıtları etkinleştirmenizi sağlar. WhatsApp veya Gmail veya SMS olsun “Can not Talk“, bu yanıtları ortak bir arayüzden kurmanıza olanak tanır. Bu nedenle, mesajı yalnızca bir kez yazmanız yeterlidir ve bir düğmeye basarak, belirli bir süre içinde aldığınız her cevapsız bildirime iletilecektir. Tabii ki, hangi uygulamaları eklemek istediğinizi seçebilirsiniz. Daha da önemlisi, uygulama bunları belirli bir rehber grubuna bile gönderebilir.

Can not Talk” Nasıl Kurulur?

Bu bağlantıdan indirildikten ve yüklendikten sonra, başlamak için “Can not Talk” öğesini açın. Bildirimlere erişmek için gerekli izni verin. Şimdi, çeşitli uygulamalar için açtığınızda “Uygulamalar” a dokunun. Üst çubukta, belirli kişileri seçmek için kullanabileceğiniz küçük bir insanlar simgesi bulunur. Ana sayfaya dönün ve ekranın üst kısmında cevabı yazabileceğiniz bir metin kutusu bulacaksınız.

SMS gibi her bildirim türüne karşın, tek tek etkinleştirmek için kullanabileceğiniz bir düğme var. Sağ üst köşede, oturuma başlayacak ve “Can not Talk” etkinleştirecek turuncu bir anahtar bulacaksınız. Buradan itibaren bildirimler ulaşır ulaşmaz otomatik olarak yanıtlanacaktır. Bu sıklığı değiştirmek isterseniz, “Gelişmiş Ayarlar” altında bir seçenek var. “Yanıt Geçmişi” ni ana sayfadaki ayardan da görüntüleyebilirsiniz.

Burada “Can not Talk” ın hala bir geliştirme aşamasında olduğunu belirtmek gerekir. Bu nedenle bir süre içinde kontrol öneriyoruz. Testlerimde rağmen, WhatsApp ve SMS için sorunsuz çalıştı. Ayrıca, üçüncü tarafların başvurularını yanıtlamak ücretli bir özelliktir, ancak bunu denediğiniz için iki haftanız olacaktır. Android için uygulamayı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Play Store Bağlantısı için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Reklam
Reklamlar

MKorkut

Amaç bilgi.. Android 'den anlamam, sorun gelir araştırmamı yapar çözümü sunarım. Makaleyi iyice okumadan yorum yapmayın lütfen, herkesin anlayabileceği bir sade dil ile sorunları özetleyip makaleyi yayınlıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

interbilgi 2024 sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et