GeneliOSWindows

iTunes’da iOS Cihazı Görünmüyor

Reklamlar

iPhone veya iPad cihazınız Windows 10/8/7’de iTunes’da görüntülenmiyor mu? İşte size iTunes’da iOS Cihazı Görünmüyor sorununu gidermenize izin verecek bazı olası çözümler.

iTunes kullanıcıların dosyaları bilgisayarınızla iPhone veya iPad arasında taşımasına olanak tanır. iTunes olmadan bir dosyayı bir bilgisayardan iPhone’a aktarmak oldukça zordur. iOS cihazınızı başarılı bir şekilde bağladığınızda, iTunes’da ekranın sol üst köşesinde telefon simgesi şeklinde görünür bilirsiniz.

Bununla birlikte, iPhone veya iPad simgesi olması gerektiği yerde değilse, herhangi bir dosyayı aktaramayabilir veya başka bir görevi yerine getiremezsiniz.

Windows iTunes’da iOS Cihazı Görünmüyor

1. Bilgisayara güven

Bu, iOS cihazınızı bir USB kablosuyla bağladıktan hemen sonra kontrol etmeniz gereken en basit ayardır. Bu özel ayar, kullanıcıların bilgisayarın mobil dosyalarınıza erişmesine izin verip vermemesi gerektiğini belirlemelerine yardımcı olur. Ayrıca, yalnızca bilgisayara bağlandıktan sonra mobil cihazınızın kilidini açtığınızda görünür. Bir bilgisayara bağlandıktan sonra mobil cihazınızın kilidini açmanız ve böyle bir açılır pencere alıp almadığınızı kontrol etmeniz gerekir.

Evet ise, Güven butonuna dokunmayı unutmayınız. Diğer seçeneği seçerseniz, iOS cihazınız iTunes’da görünmez.

2. Her zaman iTunes’u güncelleyin

Diğer geliştiriciler gibi, Apple genellikle iTunes güncellemelerini yayınlar. Bir güncelleme önerilirse, yazılımı hemen güncellemelisiniz. Yazılımınızı en yeni sürüme yükseltmez iseniz, iTunes bazen düzgün çalışmayabilir.

3. Apple Mobil Aygıt Hizmeti’ni yeniden başlatın

ITunes’u Windows bilgisayarına yüklediğinizde, Bir Servis otomatik olarak kurulur. Daha spesifik olarak, hizmeti Windows’da ki “Hizmetler” aracında bulabilirsiniz. Çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için bu hizmeti yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Bunun için, Windows bilgisayarında Hizmetler menüsünü açmanız gerekir. İlgili görev çubuğu arama kutusundaki “hizmetler” için arama yapabilir veya Win + R tuşlarına basabilir, services.msc yazabilir ve Enter düğmesine basabilirsiniz. Bunu takiben, Apple Mobile Device Service adlı bir kayıt görmelisiniz. Üzerinde sağ tıklayın ve Yeniden Başlat ‘ı seçin.

Tüm süreci tamamlamak biraz zaman alacaktır. Bunu takiben, iTunes’u yeniden başlatın ve iPhone düğmesini iTunes’dan bulup bulamayacağınızı kontrol edin.

4. Apple Mobile Device USB sürücüsünü yeniden yükleyin

Yukarıdaki çözümler çalışmıyorsa, Apple Mobile Device USB sürücüsünü yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. ITunes’u kurduğunuzda otomatik olarak yüklenir. Ancak, bu durumda tekrar yüklemelisiniz. Bunun için iPhone’unuzun veya diğer IOS cihazının bilgisayarınıza bağlı olmadığından emin olun. Ardından, aşağıdaki konuma gidin:

C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers

Yukarıdaki yoldaki “C”, sistem sürücünüzdür. Sürücüler klasöründe, usbaapl64.inf adlı bir Kurulum Bilgileri dosyası bulacaksınız . Bu dosyayı sağ tıklatın ve Yükle’yi seçin.

Birkaç an sonra, ” İşlem başarıyla tamamlandı. ” Adlı bir başarı mesajı içeren bir açılır pencere bulmalısınız.

Şimdi, iTunes’u açın ve iOS cihazınızı tekrar bağlamayı deneyin. Sorunsuz çalışmalıdır.

5. iTunes’u yeniden yükle

Başka hiçbir çözüm çalışmadığında, iTunes’u tekrar yüklemeyi düşünmelisiniz. Apple web sitesini ziyaret edin, doğruca indirin ve yükleyin. Var olan iTunes’un tamamen silindiğinden emin olun. Bunun için, CCleaner gibi tüm kalanları kaldıran bir yazılım kaldırma programı kullanabilirsiniz.

iTunes uygulaması iPhone, iPad veya iPod’unuzu tanımıyorsa bu bağlantıyı veya Bağlı aygıtınızı iTunes’da bulma ve görüntüleme sorunu için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Bu basit Windows iTunes’da iOS Cihazı Görünmüyor çözümlerinden birinin size yardımcı olmasını diliyorum.

Reklam
Reklamlar

MKorkut

Amaç bilgi.. Android 'den anlamam, sorun gelir araştırmamı yapar çözümü sunarım. Makaleyi iyice okumadan yorum yapmayın lütfen, herkesin anlayabileceği bir sade dil ile sorunları özetleyip makaleyi yayınlıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

interbilgi 2024 sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et