Swarm Ve Foursquare Hesabı Nasıl Silinir?
Swarm Ve Foursquare Hesabı Nasıl Silinir?

Kendinizce bir hata yaptınız Foursquare veya Swarm hesabı açtınız. Sonrasında anlam veremediğiniz bir şekilde sürekli Foursquare veya Swarm uygulamasından gittiğiniz bir yerin ya bildirimini yaptınız ya da Foursquare veya Swarm adlı yer bildirim sosyal platformda hesabı olan arkadaşlarınızdan sürekli yer bildirimi almaktasınız bu canınızı sıktı diyelim hesabı sileceksiniz ama nasıl? Öncelikle Foursquare ve yeni adıyla Swarm hesabını silmek çok kolay.

Swarm Hesabını Veya Foursquare Hesabını Silme

Check-in yapma, paylaşma ve mekan önerisi gibi birçok işe yarayan Foursquare ve Swarm hesaplarımızı nasıl silebiliriz?

Öncelikle Foursquare veya Swarm hesabınızı silmek için mobil cihazınızda yani telefonunuzda bulunan Foursquare veya Swarm uygulamasının üzerinden hiç bir şekilde hesabınızı şuan için silmek mümkün değil. Foursquare veya Swarm hesabını silmek için uygulamanın ana sitesi olan web siteye giriş yapmak gerekiyor. Foursquare veya Swarm uygulamasının ana sitesi “https://tr.foursquare.com“.

Tabi giriş yapınca web site panelinden Foursquare veya Swarm hesabınızı silme işlemi yapabilirsiniz ama uğraşmak istemiyor iseniz bu bağlantıyı açarak hesap silme sayfasına direkt olarak erişim sağlayabilirsiniz. Bağlantının güvenli olmadığını düşünebilirsiniz bu sebepten özellikle bağlantının https li olanını belirttik ki aklınızda soru işareti ya da gereksiz sorular oluşmasın.. Belirtmiş olduğumuz herhangi bir bağlantıdan giriş yaptıktan sonra Foursquare veya Swarm hesabınızı silmek istiyor iseniz panelde bulunan “Delete Account” ya da “Hesabı Sil” seçenğinin olduğu tuşa basarak hesabınızı silebilirsiniz.

Swarm veya Foursquare Hesabını Nasıl Sileriz

Daha detaylı anlatmak gerekir ise Foursquare veya Swarm‘ın web sitesinden (yukarıda belirttik), ilgili sayfanın hemen sağ üstteki menüsünden Ayarlar’a bölümüne geçiş yapıp sonrasında Gizlilik Ayarları’na gelmeniz gerekiyor. Belirtmiş olduğumuz adımları uyguladıktan sonra Gizlilik Ayarları sayfasının en altında Foursquare veya Swarm “Hesap Silme” seçeneği karşınıza çıkacaktır. Burada ki seçeneği onaylarak Foursquare veya Swarm hesabınızı tamamen silebilirsiniz.

Okuyucu Puanımız
[Toplam Oy: 3 Ortalama: 5]

Makalemizi Oylayabilir Ya da Makalemiz Hakkında Yorum Yapabilirsiniz!