Genel

Çin Mallarına Boykot !

Reklamlar

Doğu Türkistan’da yaşanan Çin zülmüne sessi kalmamak adına ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti ‘nde ve diğer Türkî Cumhuriyetler de soydaşlarımıza yapılan zulme karşı durmak adına sessiz kalmamak adına ülkemizde ki Çin mallarını almamalıyız.

Bir eşyanın Çin Malı olduğu nasıl anlaşılır?

Çin Mallarının Barkod Numaraları
Çin Mallarının Barkod Numaraları

690 – 691 – 692 – 693 rakamları ile başlayan barkot numaraları Çin malıdır.
Barkotları bu numaralar ile başlayan hiç bir malı evimizin kapısından içeriye sokmamaya özen gösterelim. Doğu Türkistan ‘da yapılan bu zulme karşı elimizden gelen en azından bu işi yapabilirsek birileri tepkimizi anlayacaktır. Kimileri için basit ve işe yaramaz olarak görünebilir dünya devi olarak görünen Çin ‘e bu tepki ama bir Türk Atasözü ‘nde denilir ki “Dağ ne kadar yüce olursa olsun yol üstünden aşar gider” Hala eli kanlı kızıl çinlilerin bu mallarını almaya devam ederseniz şunu bilmenizi isteriz ki; Doğu Türkistan’da kandaşlarının kızlarının Çin Komünist partisi emri ile genelevlerde çalıştırıldığını, çocuklarının ailelerinden koparılıp kamplara kapatıldığını, namaz kılanların fişlenip hapis edildiklerini UNUTMA! Yüce Tanrı ‘dan bir an önce İslam Dininin sancaktarlığını yapmış milletimiz olan yüce Türk milletinin üzerinden ölü toprağını atmasını, yeniden ” zalimlerin Yavuz, mazlumların Yunus ” olarak bizi tanımalarını sağlamamızı nasip etmesini niyaz ederiz.

Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin!

Reklam
Reklamlar

MKorkut

Amaç bilgi.. Android 'den anlamam, sorun gelir araştırmamı yapar çözümü sunarım. Makaleyi iyice okumadan yorum yapmayın lütfen, herkesin anlayabileceği bir sade dil ile sorunları özetleyip makaleyi yayınlıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

interbilgi 2024 sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et