GenelGüvenlikUygulamalarWebmasterWordPressWordpress Eklentileri

En İyi WordPress Captcha Eklentileri

Reklamlar

En iyi WordPress captcha eklentileri arayışınız varsa muhtemelen bir güvenlik önlemi almak istiyorsunuz o halde doğru yerdesiniz!

Captcha“, spam botlara karşı korunmanın ve site formlarındaki şifreleri seçmenin (yorum sayfaları, yetkilendirme, şifre değişiklikleri vb.) En yaygın yoldur. Captcha, tüm sitenin güvenliğini arttırmanın oldukça etkili bir yoludur.

En İyi WordPress Captcha Eklentileri

WordPress sitesinde, diğer platformlara benzer şekilde, izinsiz girişlerden korunmaları gereken formlara sahip siteler de vardır. Standart WordPress araçlarının, web sitesinin belirtilen bölümleri için güvenlik özellikleri sağlamadığını unutmayın. Sonuç olarak, onlarca eklenti geliştirilmiş ve Captcha’nın çalışmasını sağlayan Motor’a başarıyla uygulanmıştır. Kullanıcılar arasında en popüler olanı düşünün.

En İyi WordPress Captcha Eklentileri

Ayrıca bakınız CAPTCHA’lar Nasıl Çalışır ve Neden Bu Kadar Zor?

WordPress Captcha Eklentileri için önerdiğimiz 6 En İyi WordPress Captcha Eklentileri şu şekildedir;

  • Google Captcha (reCAPTCHA) by BestWebSoft
  • Spam Master Eklentisi
  • WordPress Captcha Eklentisi – Captcha Bankası
  • Captcha Code
  • Uber reCaptcha
  • Conditional CAPTCHA

Google Captcha (reCAPTCHA) by BestWebSoft

BestWebSoft tarafından Google Captcha (reCAPTCHA) eklentisi en popüler WordPress kullanıcılarından biri olduğunu eklemeniz yeterli. Başlıca avantajı bir captcha’nın yalnızca form içeren tüm standart sayfalara değil, aynı zamanda el ile oluşturulan sayfalara da yüklenmesidir.

Spam Master Eklentisi

Spam Master, Google Captcha’yı (reCapcha) destekleyen işlevsel bir wordpress captcha eklentisidir. Sorumlulukları arasında milyonlarca bilinen spam e-postaya, etki alanına, IP adresine ve kelimelere karşı koruma, kullanıcı kaydını engelleme veya yorum bırakma yer alıyor.

WordPress Captcha Eklentisi – Captcha Bankası

Captcha Bank: İstenmeyen Posta Önleme Captcha eklentisinde, ek güvenlik eklentileriyle çelişmeden web sitenizi spam göndericilerden korumak için güçlü araçlar bulunur.

WordPress captcha eklentisi olan Captcha Bank eklentisinin ana özellikleri:

  • basit matematiksel işlemler;
  • Görünümlerini kişiselleştirme özelliğine sahip metin kodları (metin rengi, arka plan, stil vb.);
  • çizgiler, bozulma, netlik ve şeffaflık ile karmaşık captcha;
  • Captcha’nın kayıt formlarında gösterilmesinin düzenlenmesi, tescil, yorumlar;
  • Popüler WooCommerce, BuddyPress, İletişim Formu 7 için destek;
  • Captcha’yı kayıtlı kullanıcılar için devre dışı bırakma özelliği.

Captcha Code

Basit bir captcha eklentisi olan Captcha Code, gerekli tüm formlara bir captcha ekler. Captcha’nın kurulacağı sayfaları, sayıların türlerini ve görünümlerini seçebilirsiniz.

Uber reCaptcha

Uber reCaptcha – Ses dosyaları ve resimler için destek oldukça ilginç bir eklenti. Eklentinin özellikleri arasında, Google CAPTCHA sesinin (reCapcha) görüntüsünün, belirtilen dillerde belirtildiğini vurgulayabilirsiniz. Kayıt formları, şifre kurtarma ve açıklama için koruma sağlar.

Conditional CAPTCHA

Conditional CAPTCHA – Captcha’yı sadece yorum biçiminde kurmak için tasarlanmış eklenti. Akismet eklentisi ile çalışıyor ve önceden onaylanmış yorumları yoksa ya da Akismet yorumlarının spam olduğuna inanıyorsa yorumculara basit bir captcha gösteriyor.

Eklenti iki modda çalışabilir: temel ve Akismet Enhanced. Buna ek olarak, çift captcha kullanabilirsiniz.

Eklentiyle, captcha’nın yüklü olduğu sayfanın görünümünü de kişiselleştirebilirsiniz.

Peki bu Captcha adımını atlamak için bir eklenti program yok mu sanıyorsunuz. Eğer böyle sanıyor iseniz sizi Captcha’ları Kolayca Atlamak İçin 4 Captcha Çözücü Aracı makalemizi okumaya alalım.

En iyi WordPress Captcha Eklentileri bu örnekler ile sınırlandırılamaz tabi ama en iyileri şuan için bunlar! Önereceğiniz bir WordPress Captcha eklentisi var ise bize yorum bölümünde bildirmekten çekinmeyin.

Reklam
Reklamlar

MKorkut

Amaç bilgi.. Android 'den anlamam, sorun gelir araştırmamı yapar çözümü sunarım. Makaleyi iyice okumadan yorum yapmayın lütfen, herkesin anlayabileceği bir sade dil ile sorunları özetleyip makaleyi yayınlıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

interbilgi 2024 sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et