GenelMobil YazılımTeknolojiTelefon

iMyfone Space Saver for iOS

Reklamlar

iPhone’unuz veya iPad’iniz yavaşladıysa, ya da yer iOS işletim sistemine sahip cihazınızda yer kalmadı ise çözüm onu bu araçla iyice temizlemekten geçiyor!

iPhone ‘unuz da veya iPad ‘iniz de yeni uygulama yükleyecek boş alan bulamıyorsanız, temizlik zamanı gelmiş demektir. İşte burada kilitleniyoruz neyi silmeliyiz ya da ne yaparak yer açmalıyız diye düşünüyoruz bu noktada yardımımıza iMyfone Space Saver for iOS yetişmekte, iMyfone Space Saver for iOS cihazınızı kapsamlı bir temizlikten geçirerek hızla boş alan açmanızı sağlıyor.

iMyfone Space Saver for iOS

Şuan için henüz Windows üzerinde çalışan (Daha sonra mac sistemlerine gelecek olan) iMyfone Space Saver for iOS’un yetenekleri arasında 30’un üzerinde gereksiz dosya türünü silerek yer açma, fotoğrafları sıkıştırarak yüzde 75’e kadar alan kazanma ve sık güncellemeler var. Yani uygulamayı çalıştırdığımız zaman şunları yapmakta Kilitlenme Logları yani hata kayıtlarını,fotoğraf çerezlerini,indirilen dosyaların temp klasörlerini silmekte. Eğer iMyfone Space Saver for iOS uygulamasını satın aldı iseniz uygulama cihazınızda bulunan resimleri %75 oranına kadarda sıkıştırarak ek yer sağlamaktadır.

iMyfone Space Saver for iOS Nasıl Kullanılır?

iMyfone Space Saver for iOS yazılımını kullanmak için iOS cihazınızı bilgisayarınıza bağlamanız yeterli oluyor. Bağlantı işlemi tamamlandıktan sonra uygulamanın tarama işlevini gerçekleştirip geçici, üçüncü parti uygulamalar tarafından bırakılan gereksiz dosyaları silebiliyorsunuz. Yazımıda belirttiğimiz gibi eğer satın alındı ise fotoğraflarınızı da sıkıştıra biliyorsunuz fotoğraflarınızın uygulama tarafından sıkıştırılacak olması sizi endişelendirmesin, çünkü orijinal fotoğraflar sıkıştırma işleminden önce bilgisayarınıza yedekleniyor.

iPhone’unuzu veya iPad’inizi gereksiz dosyalardan arındırıp ilk günkü hızına kavuşturmak istiyorsanız, iMyfone Space Saver for iOS’u denemenizi tavsiye ediyoruz. Şu sıralar indirimde olan uygulama, ücretsiz olarak denenebiliyor ve 9,95 dolara satın alınabiliyor.

Reklam
Reklamlar

MKorkut

Amaç bilgi.. Android 'den anlamam, sorun gelir araştırmamı yapar çözümü sunarım. Makaleyi iyice okumadan yorum yapmayın lütfen, herkesin anlayabileceği bir sade dil ile sorunları özetleyip makaleyi yayınlıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

interbilgi 2024 sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et