AndroidAndroid UygulamalarGenelUygulamalar

En İyi 3 Android Önbellek Temizleme Uygulaması

Reklamlar

Son günlerde akıllı cihazlar hemen hemen herkesin vazgeçilmezi bir yaşam kaynağı olmuş durumda. Öyle ki artık tüm işlerimizi bu cihazlar üzerinden elektronik ortamda yapmaktayız. Şüphesiz ki cihazlarınızı yoğun bir şekilde kullanıyorsanız, bir süre sonra cihazınız uygulamalar ve oyunlar ile dolmaması mümkün değil.

En İyi 3 Android Önbellek Temizleme Uygulaması

Öyle ki her uygulama, arka planda telefonunuzun veya tabletinizin ön belleğinden tüketmekte.Bu tüketim, kendini temizlemediği için giderek artar bir şekilde büyüyor. Sonucunda ise Android işletim sistemine sahip cihazınızda yavaşlama problemleri can sıkıcı safhaya geliyor.

En İyi 3 Android Önbellek Temizleme Uygulaması
En İyi 3 Android Önbellek Temizleme Uygulaması

Bu safhaya gelmemek için ya da bu duruma düşmemek için önlem almak istiyor iseniz ya da bu duruma düştü iseniz size önerilebilecek “En İyi 3 Android Önbellek Temizleme Uygulaması” şunlar olacaktır;

1. Clean Master

Clean Master Android
Clean Master Android

Yazımızda belirteceğimiz diğer uygulamalara göre en iyisi diyebiliriz. Uygulama kullanılmayan dosyaları, kalıntı dosyaları, arama geçmişi ve uygulama kaldırma konusunda bir numara. Clean Master ile kullanıcı çalışan görevleri sonlandırabilir, süper kullanıcı izni vermeden telefonunuzun performansını artırabilir ve pil ömründen tasarruf için daha fazla RAM ‘i serbest bırakabilir.

Uygulamanın bir artı yanı ise Türkçe olmasıdır.

Clean Master Android indirmek için tıklayınız!

2. 1Tap Cleaner

1tab Cleaner Android
1tab Cleaner Android

Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda tek tek ya da tüm uygulamalarınızın ön belleğini temizlemenize olanak sağlamaktadır. Uygulama arama geçmişinizi, mesaj kayıtlarınızı, web geçmişinizi temizlemenize olanak sağlamakta.

1Tap Cleaner Android indirmek için tıklayınız!

3. AVG Memory & Cache Cleaner

AVG Memory & Cache Cleaner Android
AVG Memory & Cache Cleaner Android

Bir uygulama düşünün haftalık temizleme yaptırıyorsunuz. Size sadece neleri temizlemesini ve hangi aralıklarda temizlemesini belirlemek kalıyor. AVG Cleaner bütün bunları sizin istekleriniz doğrultusunda yapmakta. Diğer ön bellek temizleme uygulamalarının yanı sıra çok daha az komut ile işlemlerinizi tamamlayabiliyorsunuz.

AVG Memory & Cache Cleaner indirmek için tıklayınız!

Reklam
Reklamlar

MKorkut

Amaç bilgi.. Android 'den anlamam, sorun gelir araştırmamı yapar çözümü sunarım. Makaleyi iyice okumadan yorum yapmayın lütfen, herkesin anlayabileceği bir sade dil ile sorunları özetleyip makaleyi yayınlıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

interbilgi 2024 sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et