Facebook UygulamalarıGenelUygulamalar

Facebook da sizi kim sildi?

Reklamlar

Facebook’ta sizi arkadaş listesinden kimin çıkardığını biliyor musunuz? Ufak bir programla bunu anında öğrenebilirsiniz.

Facebook da sizi arkadaşlıktan kim çıkardı?

1 milyarı aşkın üyesiyle dev bir sosyal ağ olan Facebook ‘ta ki çoğu kullanıcının en merak ettiği sorulardan biri yanıt buluyor.
Peki bu soru nedir ? Bu soru ” beni arkadaşlık listesinden, biri beni çıkardı ise bu hangi arkadaşım? ” ya da ” hangi arkadaşım profilini kapattı? ”
Bu tür sorularınızın yanıtını Unfriend Finder uygulaması yanıtlamakta. 

Peki Nedir Bu Unfriend Finder Uygulaması ?

Geliştirilen Unfriend Finder uygulaması sayesinde an ve an hesabınızı eklenti takip edebilecek ve sizi kimin arkadaşlıktan çıkardığını hemen öğrenebileceksiniz.

Unfriend Finder uygulamasını ele alalım. Google Chrome internet tarayıcınıza yükleyebileceğiniz bir eklenti olan Unfriend Finder ile sizi Facebook’un dan silen arkadaşlarınızı an ve an eklenti size Facebook profil sayfanız da sol tarafında bildirim olarak görünmekte. Ancak uygulama bununla da sınırlı kalmıyor.  Arkadaşlarınızdan birileri profil hesaplarını kapattığında ki durumlarda da eklenti sizi haberdar ediyor. Uygulamayı buradan  indirebilirsiniz. Google Chrome ‘a eklentiyi indirdiğiniz taktirde artık Facebook sayfasını açtığınızda uygulamayı görebileceksiniz.

Uygulamanın çalışma mantığı arkadaş listenizi sürekli takip ediyor.
Arkadaşlarınızı bir bot düşünün sürekli yokluyor erişemediği zaman silmiş olduğunu bildiriyor :)

BANA KİM BAKMIŞ UYGULAMALARI GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Unfriend Finder, arkadaş listesini sık sık kontrol ederek eksilen biri olduğunda bundan sizi haberdar ediyor. Uygulama basitçe bu yöntemle çalışıyor. Ancak Facebook sayfanıza hangi arkadaşınızın baktığını söyleyen uygulamalara itibar etmeyin; zira bunu öğrenmenin yolu henüz yok.

Unfriend Finder Uygulaması

Unfirend Finder eklentisi yüklendiğinde Facebook sayfanızda bu şekilde görünüyor.

Reklam
Reklamlar

MKorkut

Amaç bilgi.. Android 'den anlamam, sorun gelir araştırmamı yapar çözümü sunarım. Makaleyi iyice okumadan yorum yapmayın lütfen, herkesin anlayabileceği bir sade dil ile sorunları özetleyip makaleyi yayınlıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

interbilgi 2024 sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et